Általános szállítási és szerződési feltételek

Megrendelés módja: telefonon és írásban (elektronikus úton, postai úton)

Dr. Kardosné Domokos Tünde – rendelésfelvétel
tel: + 36 1- 5222 – 892
mobil: +36 30 494 8830
e-mail: tunde.domokos@mediq.hu
Simkó Tamás – logisztikai vezető
tel: + 36 – 1- 5222- 896
e-mail: tamas.simko@mediq.hu

Szállítási díjak:

Nettó 50.000.- Ft alatti megrendelés esetén a következő lehetőségek vannak:
megrendelő szállítja el az árut szállító raktárából
megrendelő költségére kiszállítjuk: nettó 1.600- Ft / megrendelés
Nettó 50.000.- Ft-tól ingyenes a kiszállítás.
A fentiektől való eltérés, szerződésben szabályozott szállítási feltételek szerint lehetséges.

VISSZÁRU

A visszáru küldését minden esetben e-mailon engedélyeztetni kell. A visszáruzás engedélyezéséhez szükség van a visszáruzandó termékek gyártási (LOT) számára, lejárati idejére (a csomagoláson találhatóak meg) és az áru megvásárlását igazoló számla számára.
A visszaküldött áru bontatlan, sértetlen dobozokból állhat, valamint a termékek lejárata nem lehet kevesebb, mint 1 év.
A DSV Hungária Kft. által működtetett raktárba (címe: DSV Hungária Kft. -Mediq Direkt Kft.  raktár-, 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 4.) beérkezett csomag ellenőrzésre, majd bevételezésre kerül. A cég pénzügyi osztálya csak ezután tudja elkészíteni a helyesbítő számlát.
A cég a visszáruzott termékek visszautasításának jogát fenntartja.

REKLAMÁCIÓ

A szállítólevélen szereplő tételeknél esetlegesen előforduló hiány reklamációjára 3 munkanapon belül van lehetőség. A rejtett hibát az észleléstől számított 3 munkanapon belül köteles a Megrendelő a Szállítónak e-mailon jelezni.

KÉSEDELMES FIZETÉS, LEJÁRT TARTOZÁSOK KEZELÉSE

Késedelmes fizetés esetén a Szállító késedelmi kamat érvényesítésére jogosult, amelynek mértéke a mindenkor hatályos, erre vonatkozó jogszabályban foglaltak szerint alakul (amennyiben ezt a felek közötti szállítási szerződés egyéb módon nem szabályozza).
Amennyiben Megrendelő fizetési késedelembe esik, Szállító a további áruszállításokat jogosult felfüggeszteni, illetőleg a tartozás rendezéséig nem fogad el további megrendeléseket.

EGYÉB FELTÉTELEK

A cég által forgalmazott termékek tárolási előírásai a Használati utasításon, illetve a csomagoláson találhatók, melyek minden esetben előírják a szükséges tárolási hőmérséklet tartományt és a nedvességtől védett helyen történő tárolást.
A szállítási szerződésben nem szabályozott kérdések tekintetében az Általános Szállítási Feltételek, valamint a Polgári Törvénykönyv előírásai az irányadóak.

Az általunk forgalmazott termékek ára a forint vezető devizákhoz viszonyított gyengülése miatt változhat. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

Forgalmazott márkáink

smith&nephew Klinion Attends Axio Convatec