Hitvallásunk

Mediq Direkt Kft. meggyőződése, hogy dolgozói a vállalat legértékesebb erőforrásai. Ennek a gondolatiságnak megfelelő hozzáállással és felelősséggel kezeli a munkatársait.

A Mediq Direkt Kft. emberközpontú vállalat, amely az ápolásra szoruló, elesett beteg emberek szakszerű ellátását tűzi ki célul a mindennapi betegellátásban. Mediq Direkt Kft. nemzetközi és többkultúrájú munkakörnyezetet kínál, amely bátorítja a kreatív elképzeléseket, az új ötleteket. Biztosítja a személyes fejlődést azáltal, hogy felelősségteljes munkakört ruház az új munkavállalókra is. A Mediq Direkt Kft. folyamatos lehetőséget kínál a személyes fejlődésre, amennyiben dolgozói eleget tesznek a vállalat elvárásainak. Cégünknél mindenkor érvényesül az elv, hogy az emberek fontosabbak, mint az automatizált gépi rendszerek.

Alapvető értékeink

Gondoskodás
Ügyfélközpontúság
Győztes szellem

Stratégiánk három pilléren nyugszik

Sebcentrumok

A Mediq Direkt Kft által létrehozott, mára már országos szinten 27 helyen működő Sebcentrumaink a krónikus sebek ellátásában nyújtanak segítséget a rászorulóknak. NEAK által nem finanszírozott rendelést nyújtunk, minimális vizitdíj megfizetése mellett.

A rendelőinkben bőrgyógyászat, sebészet, érsebészet, traumatológia és ortopédia szakmákban – a sebkezeléshez legmagasabb szinten értő – elkötelezett szakorvosok végzik a tevékenységet.

Viszonteladó partnerek

Számos termékünk megtalálható a nagykereskedő illetve gyógyászati segédeszköz forgalmazó partnereinknél. Kérjük, amennyiben Ön viszonteladó, a feltételekről érdeklődjön rendelésfelvételünkön:

dr. Kardosné Domokos Tünde

Bentlakásos szociális otthonok, otthonápolási szolgálatok

Szakorvosainknak elsősorban a jól felszerelt rendelőinkben várják a betegeket, de igény esetén a beteg vizsgálatára a beteg otthonában vagy bentlakásos intézetben is sor kerülhet. Ezáltal elkerülhető a rossz általános állapotú beteg felesleges mozgatása, vagy akár egy egésznapos szállítási procedúra.

Amennyiben felkérést kapunk szakorvosi konzultációra, együttműködési megállapodás keretében biztosítjuk a bentlakásos intézmény számára a rendszeres szakorvosi megjelenést, melynek köszönhetően nyomon követhető és tervezhető ellátási formát tesz lehetővé az ellátottak számára az intézmény. Sok esetben ez a fajta biztonság a hozzátartozók számára elégedettséget, az intézményi háziorvos számára pedig komplex ellátást, szakorvosi hátteret nyújt.

Együttműködésre törekszünk otthonápolási- és szociális gondozó szolgálatokkal, ezáltal több száz idősotthon és hajléktalan szálló betegeit látjuk el országszerte, olyan országos hálózattokkal is együttműködve, mint a Máltai-, vagy a Katolikus Szeretetszolgálatok által fenntartott intézmények. Igény esetén így tudjuk mielőbb biztosítani az orvosi ellátást a fent említett helyeken, illetve szükség esetén a beteg otthonában is.

Forgalmazott márkáink

smith&nephew Klinion Attends Axio Convatec