Magunkról

Cégünk története

A Mediq Direkt Kft. holland-magyar vegyesvállalat, amelynek anyavállalata a Mediq N.V. nemzetközi cég, székhelye a hollandiai Utrechtben található. A vállalat 1899 óta aktív résztvevője a betegellátásnak. A Mediq N.V. leányvállalatai 13 európai országban vannak jelen. Cégcsoport mintegy 4 000 elkötelezett alkalmazottat foglalkoztat szerte a világon.

Saját márkájú termékeink 6 termékcsoportban vannak jelen, több mint 2000 termékkel, amelyek magukban foglalják a modern kötszerek széles választékát, az inkontinencia ápolására szolgáló segédeszközöket, diabétesz ellátására kifejlesztett diagnosztikus és terápiás eszközöket, higiéniai és személyi védő eszközöket. Termékek gyártása és minősége megfelel az Orvostechnikai Eszközökről szóló 93/42/ EGK. irányelveinek.

A vállalatcsoport az országok igényei szerint, különböző módokon a helyi elvárásoknak megfelelően szolgálja ki az ellátást igénybe vevőket. Dinamikusan fejlődő szolgáltatást biztosít az otthonukban ellátásban részesülő pácienseknek, évente több millió beteget látunk el világszerte.

A Mediq név világszerte egyenlő egy kifejezéssel „társ az egészséggondozásban”, a Mediq N.V. tevékenységét Magyarországon Mediq Direkt Kft. néven folytatja. A magyar Mediq-csoporthoz 2021-ben csatlakozott a Replant4Care Kft. Magyarországon is megbízható társak vagyunk az egészséggondozásban és a betegellátásban.

Az öregedő társadalom és a növekvő krónikus betegségben szenvedők száma fokozott figyelmet és igényt támaszt a lehető legjobb megoldások iránt. Kifejezett hangsúlyt fektetve a felhasználók gyógyászati segédeszköz boltokon keresztül történő otthoni ellátására. Kiegyensúlyozott működésünk segítségével és az ellátottak igényeinek fokozott figyelembevételével hozzájárulunk az életminőségük javulásához.

E mellett aktívan részt vállalunk a felhasználók indirekt ellátásában az egészségügyi intézmények kiszolgálásával, mint például:

Mediq Direkt Kft. MSZ EN ISO 9001 : 2015 minősítéssel rendelkezik. (tanúsítvány száma: 178096) A teljes körű minőségbiztosítás kiterjed a szolgáltatások folyamataira és a termékek minőségére, garantálva a kiváló minőség folyamatos biztonságát.

Társadalmi felelősségvállalási stratégiánk fő elemei termékeink és szolgáltatásaink magas színvonala. Egyaránt figyelmet fordítunk partnereink és munkatársaink elégedettségére. Környezettudatosan alakítjuk ki termékeink csomagolását és a kiszolgálási folyamatainkat. Fokozott figyelmet fordítunk a fiatal krónikus betegek körében a megelőzési protokollok ismertetésére és azok alkalmazásának fontosságára.

Mediq Direkt Kft. szerepe a mai magyar egészségügyben

A Mediq Direkt számokban

Cégünk minden területen dinamikusan növekszik. Első sebcentrumunkat 2011-ben nyitottuk meg, azóta az egész ország területét lefedi a 27 rendelőnk. Orvosaink és asszisztenseink biztosítják a szakmai tudást, a széles termékpaletta pedig a legmagasabb szintű ellátást teszik lehetővé a sebes betegeinknél. Évente közel 100.000 betegellátásban közreműködünk.

rendelő
0
orvos
0
asszisztens
0
termék
0
partner

Forgalmazott márkáink

smith&nephew Klinion Attends Axio Convatec