Képzéseink és karrier

A Mediq Direkt Kft. hisz a képzés hasznosságában mind a személyes fejlődés, mind a szervezeti hatékonyság szempontjából. Ez a gondolatiság inspirálta azon gyakorlatát, hogy folyamatos képzést biztosít alkalmazottai számára. Tudatában vagyunk az új technikák elsajátításának fontosságában a versenyképesség megőrzése érdekében. Mediq Direkt Kft. a szakmai képzést folyamatos befektetésnek tekinti. Egy szervezet sikerében az emberek kulcsfontosságú szerepet játszanak, ezért Mediq Direkt Kft. azt szeretné, hogy dolgozói magasan képzettek legyenek. Képzési rendszerünk egyesíti mind a szakmai tudást bővítő, mind az egyén személyiségfejlesztésére kidolgozott képzési technikákat. Ha nem konkrét pozícióra pályázik, de jelentkezni kíván a cégünkhöz küldje el jelentkezését adatbankunkba: titkarsag@mediq.hu, és ha lehetőség lesz az Ön végzettségének, érdeklődésének megfelelő pozíció betöltésére, önéletrajzát továbbítjuk az illetékes személynek. A beérkezett pályázati anyagokat és személyes adatokat bizalmasan kezeljük!

Nyitott pozícióink

Orvos

ISO minősítéssel rendelkező nagykanizsai, zalaegerszegi, egri, és debreceni magánrendelőinkbe keresünk krónikus sebkezelés ellátását végző orvost. Amennyiben szeretne jelentkezni a meghirdetett pozícióra, kérem az alábbi email címen vegye fel velünk a kapcsolatot: titkarsag@mediq.hu

Asszisztens

Sebkezelési magánrendelőinkbe keresünk orvosi asszisztens végzettséggel rendelkező jelentkezőket. Az Önnek területileg megfelelő sebcentrum kiválasztását az alábbi oldalon tudja megtekinteni: https://sebapolas.hu/sebkezelesi-centrumaink/. Amennyiben jelentkezni szeretne valamelyik sebcentrumunkba, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a titkarsag@mediq.hu email címen.

Forgalmazott márkáink

smith&nephew Klinion Attends Axio Convatec